Jag har synts i TV-rutan i massor med olika sammanhang. Allt från tidigt 90-tal i M-stämmans talarstol debatterandes värnplikt till morgonsoffor och almedalsseminarier. För att boka föredrag, panelsamtal eller annat går det bra att kontakta mig här.

Nedan finner du ett urval av olika klipp där jag medverkar.

 

Almedalen 2015

Nugding inom miljödebatten, Fores i Almedalen 2015

Nudging, idén om att positiv förstärkning är ett användbart verktyg för att påverka miljöpolicy, har fått stor uppmärksamhet inom media de senaste åren. Hur kan nudging användas för att förbättra klimatet? Kan kontrollen av incitament skapa en långvarigt förändring i attityd och beteende? Vilka risker och möjligheter finns det?

Nyhetsmorgon 2014

Nyhetsmorgon: Rökning utomhus?

Magnus Johansson (MP), kommunalråd Eskilstuna och Mattias Svensson som är liberal debattör debatterar i Nyhetsmorgon om att förbjuda rökning på busshållsplatser uteserveringar och lekplatser.

Kött och klimat 2015

Intervjuad av Svensk mat- och miljöinformation

Den 4 juli 2015 intervjuades Mattias Svensson, författare till Miljöpolitik för moderater, av Toivo Jokkala för Svensk mat- och miljöinformation. Filmade och redigerade gjorde Martin Smedjeback, i Almedalen, Visby, Gotland.

Rapport 2011

Debatterar mot Gunilla Bolinder om utökat rökförbud

Mattias Svensson, redaktör på det liberala magasinet Neo, i debatt med överläkaren Gunilla Bolinder om Maria Larssons (KD) förslag att utöka rökförbudet.

Partistämma 1993

Värnpliktsdebatt

På Moderaternas partistämma 1993 ville man inte avskaffa värnplikten — utom en del unga liberaler.