Elitlistan ånyo?

Är jag ensam på min kant om att inte se det chockerande i Joakim Nilssons ”avslöjande” på Expressen Kultur? Ett gäng akademiska kufar kring Masoud Kamali har en intern epostlista där de skriver opolerat nedsättande om folkpartister. Jaha? Det har de gjort i utredningar, i artiklar och på bloggar också, så det var ingen statshemlighet direkt. Detta i så bisarra, hätska och konspiratoriska ordalag att ingenting av det återgivna från epostlistan adderar något i sak.

Det akademiska nätverket har fått pengar från ”Artister mot nazister”. Inte heller det är särskilt förvånande. Dessa ”artister” belönade fackförbundet Byggnads med hederspris samma år de skanderade ”Go home!” till sina kamrater från öst, och fortsatte med sina illegala passkontroller av svartmuskiga byggnadsarbetare. Att ”Artister mot nazister” belönar vänsterrasister är snarare regel än undantag.

Visst bör man markera mot vänsterrasismens fula trynen, men eftersom deras angrepp och analys redan finns i artiklar och utredningar blir det väl tjafsigt att ”avslöja” att de håller samma nivå när de skickar e-post till varandra.