Smickrande

”7. Nämn en bloggare (obs: länka) som verkar väldigt olik dig, vars blogg du tycker om.
Mattias Svensson. Hans åsikter och värderingar är helt annorlunda än mina, men han är väldigt kunnig, bildad, seriös och har humor. Och viktigast av allt: han är tolerant mot sina medmänniskor, oavsett uppfattning.

Rakotozafy besvarar frågor på sin vardagsfinurliga blogg där han håller låda. Jag blev mycket glad över ovanstående svar. Missa inte heller hans blogg Om Ukraina. Rakotozafy håller även låda på andras bloggar, och har producerat en av de roligaste läsarkommentarerna jag fått:

”Ordet ”Glesbygdsverket” har fascinerat mig ända sedan jag kom till Sverige för 23 år sedan. När jag tänker på det, så föreställer jag mig en oändligt lång, ödslig korridor med en dörr på ena och en på andra änden.Ungefär två gånger om dagen öppnas en av dörrarna. En medarbetare av oidentifierat kön och ospecificerbar ålder med ett stencilerat papper i handen hasar fram längs hela korridoren till den andra dörren, öppnar den, går in, stänger dörren bakom sig. Och så tystnad igen, endast svaga ljud från byggnadens rörsystem hörs.”

Klart att han ska ha ett sommarprogram i radion.