Evenemang

Snabbesökte Almedalsveckan fredag-lördag där jag modererade en diskussion om framtidens bostadspolitik i Stockholm. Skojade lite om borgarrådens långa titlar apropå Joakim Larssons titel ”Ytterstads- och bostadsbolagsborgarråd” och när min roll nu var modererande fick jag be andra att ta upp tråden om det här med marknadshyror och annat som skulle få bostadsmarknaden att fungera bättre. Det gjorde paneldeltagarna med den äran, särskilt Andreas Bergh. Blev en riktigt trivsam tillställning, och en bra fest på kvällen även om det blev mycket promenerande på slutet.

Detta är dock inget mot vad som komma skall när politikerdagis blir kulturdagis i september. Hann inte luncha med Boris om planerna för Bokmässan, men av mail att döma är de än mer grandiosa än vanligt för i år å Kraft&Kulturs vägnar. Blir nog ett antal debatter. (Frågan är också om jag i kufprofessorns stad vågar tala om min senaste Voltaire-artikel om islamisk ekonomi, islamiska obligationer heter nämligen ’sukuk’. Då kanske vi är där igen, i kloakbrunnen.)

Även Neo kommer att hålla flaggan högt i kulturtidskriftsmontern, och vi kommer att ha ett riktigt supernummer ute då med både svenska och internationella skribenter.

Nu åter till bredbandsskuggans dal i Stockholm.